Vilka trender skymtar runt hörnet för mat- och dryckesbranschen?
Vi fick smygkika in i stjärnkockens, tillika Spessos’ kreativa geni, Desirée Jaks egna spåkula med tre snabba frågor.
Vi fick smygkika in i stjärnkockens, tillika Spessos’ kreativa geni, Desirée Jaks egna spåkula med tre snabba frågor.
Tidigt i våras slog restaurang Garba återigen upp portarna på fast adress i Stockholm, bakom rodret står kocken Marion Ringborg och ett halvår in blickar hon redan uppåt och framåt mot nästa steg.
Gotländskt vin med ambitioner.
Möt mångsysslaren Frida Lund, vars största intresse är mat och dryck – gärna innehållandes massa brynt smör och goda viner.
I Den Svenska Dryckesresan kartlägger dryckesexperterna Alf Tumble och Niklas Löfgren hur svensk dryck mår och utvecklas.
Enkelt, fruktigt drinkrecept med iste som grund.
Möt Adam Dahlberg bakom succén på Långholmen.
Dryckesbranschrapporten ger inblick i förutsättningarna för den framväxande svenska produktionen av alkoholhaltiga drycker.
Rekordsnabb etablering av nya, ambitiösa dryckesproducenter.
Sverige är fullt av små och stora producenter som alla har som gemensamt mål att förändra och förbättra bilden av vårt land som en internationell måltidsdestination.
Coronasäkrat evenemang med fokus på att stötta branschen i dessa svåra tider.