PODD: Slattpodden S01E01 – Beska
I avsnitt ett av Slattpodden reder Lovisa Severin Kragerud med gäster ut den beska historien och varför vissa gillar smaken beska mer än andra.
I avsnitt ett av Slattpodden reder Lovisa Severin Kragerud med gäster ut den beska historien och varför vissa gillar smaken beska mer än andra.
Vår krönikör och dryckesguru Alf Tumble delar sina experttips på kreativa dryckesaktörer att hålla ögonen på framåt.
Lagom till att klockorna ringt in det nya året passar vi på att ställa några korta frågor till White Guides VD tillika gastronomiska entusiast Joanna Sundström om året som varit och det som komma skall.
Är ciderkulturen påväg tillbaka? Vi lät Johan Sjöstedt på Pomologik berätta för oss om varför cider är den perfekta drycken.
En julig drink med smak av tranbär och med en välbalanserad syra.
Efter en lång väntan på att restriktionerna skulle lätta, kunde vi äntligen samlas för en gemensam lunch på Bee Urban i Stockholm.
Frida Ronge, kreativt ansvarig på TAK, låter nordiska råvaror möta japanska metoder, något som gjort TAK till en av landets mest omtalade restauranger. Men för Frida kommer inflytandet också med ett ansvar.
Svensk cider är på på uppgång, enligt vår nya krönikör och dryckesexpert Alf Tumble.
Välkommen till vår nya krönikör som tar pulsen på dryckessverige.
Vi fick smygkika in i stjärnkockens, tillika Spessos’ kreativa geni, Desirée Jaks egna spåkula med tre snabba frågor.
Tidigt i våras slog restaurang Garba återigen upp portarna på fast adress i Stockholm, bakom rodret står kocken Marion Ringborg och ett halvår in blickar hon redan uppåt och framåt mot nästa steg.