Middag i samarbete med och hos Stockholms Bränneri. Vi bjöd in flera av de unga entreprenörer som är med och formar Sverige som mat- och dryckesland in till en middag och tillhörande spännande samtal om framtidens svenska måltid. Vi samlades på Stockholms bränneri på Söder i Stockholm där Adam/Albin stod för en utsökt meny – smakfullt ackompanjerad av dryck kurerad av Niklas Löfgren.
Datum: 2018-10-08
Plats: Stockholms Bränneri, Stockholm
Mat skapad av: Adam Dahlberg och Albin Wessman, kockduo och grundare av Adam/Albin
Dryck kurerad av: Niklas Löfgren, sommelier och general manager för AG och Rolfs Kök
Meny:
Snacks
Liten tarte på svampcréme och forellrom. Friterade kroketter på torsk, vitlök och citron.
Förrätt
Adam & Albin Signature – Handskuren hängmörad råbiff, rostad mandel, vit champinjon, vattenkrasse och tryffel.
Huvudrätt
Inkokt Fröjlax, pepparrot, koriander, zucchini och sesamfrö.
Dessert
Karamellbröd, inkokt äpple, mjölksorbet, fänkålsfrö och mjölkkola.
Dryck:
Fördrink: Akvavit med ängssyra, libbsticka och citron.
Övrigt:
Skepparps Vingård: Skepparps Brut Grand Prix Solaris Brut
Brännland Iscider
Klagshamn Inkognito rödvin
Burgsvik bryggeri öl