Tomorrow’s Table presenterar:

Tomorrow’s Trädgård

Under Almedalsveckan finns Tomorrow’s Table
närvarande för att tillsammans med dig som delar
vår passion utröna vad framtidens måltidskultur
kommer erbjuda. För att inspirera oss tar vi hjälp
av inbjudna gäster och Svenska Kocklandslaget.

“Måltidslandet Sverige är en del av upplevelseindustrin där Sverige håller på att bli en toppdestination och måltiden en viktig del av besöksnäringen. Tomorrows Table vill inspirera och inspireras av dig som rör dig i måltidslandet Sverige.”

AKTIVITETER I ALMEDALEN

tac-tt-56

Måndag 2 juli 12:00 -13:30

LUNCH: FRAMTIDSBYGDEN 2028

The Absolut Company bjuder tillsammans med LRF, Visita, Visit Sweden och Livsmedelsföretagen in till lunch och pratstund i Tomorrow’s Trädgård.

tac-tt-93

Måndag 2 juli 14:30 -15:30

Seminarium: GÅRDSFÖRSÄLJNING – SUCCÉ ELLER KATASTROF?

I början av maj röstade Sveriges riksdag för att uppmana regeringen att tillåta gårdsförsäljning av alkohol. Men debatten om gårdsförsäljning har varit polariserad. Motståndare menar att det innebär slutet för Systembolaget och den svenska alkoholpolitiska modellen.

seminarium-ansvarstagande-digitalisering

Måndag 2 juli 16:00-17.00

SEMINARIUM: ANSVARSTAGANDE DIGITALISERING

Hur använder vi teknologins styrkor till positiv förändring samtidigt som vi adresserar dess utmaningar? Hur kan vi med hjälp av digitaliseringen öka livskraften hos landsbygdens företagare och skapa nya företag?

mingel

Måndag 2 juli, 17:00-19:00

MINGEL: DOBERMAN I TOMORROWS TRÄDGÅRD

Välkommen till ett mingel tillsammans med Doberman, och Tomorrow´s Table. Genom initiativet Tomorrow´s Table vill The Absolut Company belysa Sverige som ett kreativt land fyllt med entreprenörer, innovatörer och företagare.

tac-tt-148

Tisdag 3 juli, 09:00-10:00

LIVEMEDELSINDUSTRIN: GODA EXEMPEL – VAD KAN VI LÄRA OSS AV VÄRLDENS BÄSTA?

Den 3 juli kl 9-10 presenterar vi vår nyskrivna rapport ”Goda exempel” och låter en panel av namnkunniga politiker, företagsledare och branschprofiler diskutera vad Sverige och livsmedelsindustrin kan lära sig av världens mest framgångsrika matländer och livsmedelsföretag.

framtidsbygden-dag2

Tisdag 3 juli, 12:00-14:00

LUNCH: FRAMTIDSBYGDEN 2028

Den här dagen inspireras vi av entreprenörerna som förverkligar nya idéer och framgångsrikt driver företag och skapar arbetstillfällen i stad och på landsbygd.

seminarium-blockchain-livsmedel--sveriges-framtidsbransch

Tisdag 3 juli 14:30-15:30

SEMINARIUM: BLOCKCHAIN & LIVSMEDEL – SVERIGES FRAMTIDSBRANSCH?

Blockchain-teknologin är snabbt på väg att förändra världens system för handel, politik och kommunikation. Hänger Sverige med och hur kan blockchain utveckla svensk livsmedelsindustri?

seminarium-finns-framtidens-unicorn-pa-landsbygden

Tisdag 3 juli 16:00-17:00

SEMINARIUM: FINNS FRAMTIDENS UNICORN PÅ LANDSBYGDEN?

Professionella investerare och globala techbolag ser alltmer potential utanför storstäderna. Hur står sig svensk landsbygd mot Silicon Valley och finns nästa svenska unicorn ute i landet?

karinpaula

Tisdag 3 juli 17:00-19:00

MINGEL: NÄTVERKET 17

Välkommen till ett mingel tillsammans med Nätverket 17 och The Absolut Company. Genom initiativet Tommorow´s Table vill Absolut belysa Sverige som ett kreativt land fyllt med entreprenörer, innovatörer och företagare.

 

Under Almedalsveckan fanns Tomorrow’s Table närvarande för att tillsammans med de som delar vår passion om måltidslandet Sverige för att utröna vad framtidens måltidskultur kommer erbjuda. För att inspirera oss tog vi hjälp av inbjudna gäster och Svenska Kocklandslaget.

Tidigare har Tomorrow’s Table samlats kring en middag eller lunch för att tillsammans njuta av den bästa maten och drycken försjunkna i spännande samtal. Men en lunch är kort och en en middag springer snabbt förbi. Därför bjöd vi i november in till en hel inspirationsdag för att fira Vin & Sprits första 100 år samt Spritmuseum 50 år.

Med mat signerad av den prisbelönte kocken och visionären Filip Fastén bjöd vi in till ännu en lyckad lunch under konceptet Tomorrow’s table. Filip Fastén, tidigare vinnare av årets kock och grundare av restaurang Agrikultur, presenterade en smakupplevelse utöver det vanliga.

På Bolinderska palatset samlade vi landets främsta representanter för genuina smakupplevelser, nuvarande och framtida exportsuccéer eller turistmagneter, för att hylla deras driv och hitta den rätta vägen framåt.

I oktober bjöds de nyckelpersoner in som är med och formar Sverige som mat- och dryckesland. De bjöds till middag och samtal kring den svenska måltiden.

De samlades på Stockholms bränneri på Söder i Stockholm där Adam/Albin stod för en utsökt meny smakfullt ackompanjerad av dryck kurerad av Niklas Löfgren.

 

Hyllning till den Svenska måltidsnäringen

Tomorrow’s Table samlar människor från olika branscher med intresse för svensk måltidsnäring. Våra sammankomster, hålls med utvalda personer för att passa respektive måltidsupplevelse och tema för samtal. 

Vårt mål är att skapa intressanta möten och samtal som är värda att berätta vidare med målsättningen att sätta Svensk måltidsnäring på kartan som en av de främsta näringarna i landet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search