Måltidsupplevelser och Möten
genom Tomorrow’s Table

Här nedan samlar vi de olika planerade och genomförda
sammankomster vi arrangerar och arrangerat
genom Tomorrow’s Table.

Under Almedalsveckan fanns Tomorrow’s Table närvarande för att tillsammans med de som delar vår passion om måltidslandet Sverige för att utröna vad framtidens måltidskultur kommer erbjuda. För att inspirera oss tog vi hjälp av inbjudna gäster och Svenska Kocklandslaget.

Tidigare har Tomorrow’s Table samlats kring en middag eller lunch för att tillsammans njuta av den bästa maten och drycken försjunkna i spännande samtal. Men en lunch är kort och en en middag springer snabbt förbi. Därför bjöd vi i november in till en hel inspirationsdag för att fira Vin & Sprits första 100 år samt Spritmuseum 50 år.

Med mat signerad av den prisbelönte kocken och visionären Filip Fastén bjöd vi in till ännu en lyckad lunch under konceptet Tomorrow’s table. Filip Fastén, tidigare vinnare av årets kock och grundare av restaurang Agrikultur, presenterade en smakupplevelse utöver det vanliga.

På Bolinderska palatset samlade vi landets främsta representanter för genuina smakupplevelser, nuvarande och framtida exportsuccéer eller turistmagneter, för att hylla deras driv och hitta den rätta vägen framåt.

I oktober bjöds de nyckelpersoner in som är med och formar Sverige som mat- och dryckesland. De bjöds till middag och samtal kring den svenska måltiden.

De samlades på Stockholms bränneri på Söder i Stockholm där Adam/Albin stod för en utsökt meny smakfullt ackompanjerad av dryck kurerad av Niklas Löfgren.

 

Hyllning till den Svenska måltidsnäringen

Tomorrow’s Table samlar människor från olika branscher med intresse för svensk måltidsnäring. Våra sammankomster, hålls med utvalda personer för att passa respektive måltidsupplevelse och tema för samtal. 

Vårt mål är att skapa intressanta möten och samtal som är värda att berätta vidare med målsättningen att sätta Svensk måltidsnäring på kartan som en av de främsta näringarna i landet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search