Tomorrow’s Table presenterar:

Vin & Sprit 100 år
& Spritmuseum 50 år

Tidigare har Tomorrow’s Table samlats kring en middag eller lunch för att tillsammans
njuta av den bästa maten och drycken försjunkna i spännande samtal.
Men en lunch är kort och en en middag springer snabbt förbi.
Därför bjöd vi i november in till en hel inspirationsdag för
att fira Vin & Sprits första 100 år samt Spritmuseum 50 år.

I hundratals år har svenska gårdar producerat eget brännvin, producerat av det som jorden givit dem. Få om ens några hade tankar på att göra sitt brännvin till en global angelägenhet. Men när industrialiseringen kom förändrades spelreglerna och i samma takt som det blev möjligt att producera större volymer och bättre kvalitét föddes även Vin & Sprit.

Under dagen ledde Steffo Törnquist oss genom ett samtal på scen mellan Anna Malmhake (Absolut), Michael Persson-Gripkow (Visit Sweden), Kristina Anerfält-Jansson (Norrtälje Brenneri), historikern Hans De Geer, Erik Wolf (World Food Travel Association) och kocken Tommy Myllymäki. Ett samtal kring trenderna inom mat, dryck och turism rör sig åt samma håll, mot fler genuina upplevelser som bygger på att låta det lokala stå i centrum.

Trenderna inom mat, dryck och turism rör sig åt samma håll, mot fler genuina upplevelser som bygger på att låta det lokala stå i centrum.

Fler Tomorrow’s Table

Under Almedalsveckan fanns Tomorrow’s Table närvarande för att tillsammans med de som delar vår passion om måltidslandet Sverige för att utröna vad framtidens måltidskultur kommer erbjuda. För att inspirera oss tog vi hjälp av inbjudna gäster och Svenska Kocklandslaget.

Tidigare har Tomorrow’s Table samlats kring en middag eller lunch för att tillsammans njuta av den bästa maten och drycken försjunkna i spännande samtal. Men en lunch är kort och en en middag springer snabbt förbi. Därför bjöd vi i november in till en hel inspirationsdag för att fira Vin & Sprits första 100 år samt Spritmuseum 50 år.

Med mat signerad av den prisbelönte kocken och visionären Filip Fastén bjöd vi in till ännu en lyckad lunch under konceptet Tomorrow’s table. Filip Fastén, tidigare vinnare av årets kock och grundare av restaurang Agrikultur, presenterade en smakupplevelse utöver det vanliga.

På Bolinderska palatset samlade vi landets främsta representanter för genuina smakupplevelser, nuvarande och framtida exportsuccéer eller turistmagneter, för att hylla deras driv och hitta den rätta vägen framåt.

I oktober bjöds de nyckelpersoner in som är med och formar Sverige som mat- och dryckesland. De bjöds till middag och samtal kring den svenska måltiden.

De samlades på Stockholms bränneri på Söder i Stockholm där Adam/Albin stod för en utsökt meny smakfullt ackompanjerad av dryck kurerad av Niklas Löfgren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search